وقتی شما اقدام به خرید کابین دوش شیشه ای می کنید در واقع این قصد را دارید ، فضای دوش گرفتن و نظافت را با دیگر قسمت های حمام جدا کنید تا در اثر دوش گرفتن سایر وسایل موجود در حمام خیس و کثیف نشود یعنی شما دوست دارید فضای حمام همیشه مرتب و تمیز باشد پس باید نحوه تمیز کاری فضایی که در آنجا دوش گرفته می شود یا کابین دوش را بدانید پس با فرس در ادامه همراه باشید تا به شما روش تمیز کردن کابین دوش شیشه ای را آموزش دهیم.
تمیز کردن و نظافت کابین دوش حمام امری بسیار مهم و ضروری است که علاوه بر حفاظت از سلامت افراد استحمام کننده، زیبایی و جذابیت کابین دوش را دو چندان می نماید.
کابین دوش معمولاً در مدت استفاده اگر بهدرستی نگهداری نشود، میتواند جرم و کثیفی زیادی را به خود جذب کند. پسماند صابون در طول زمان جمع میشود و میتواند در حمام بسیار منزجرکننده باشد. بسیاری از افراد و صاحبان منازل به دلیل اینکه نحوه تمیز کردن را نمیدانند، معمولاً آن را به حال خود رها میکنند.
کابین دوش حمام یکی از شیوه های بسیار کاربردی و مفید برای فضا سازی در اتاق دوش است. با استفاده از این کابین، فضای شست و شوی فردی کاملا از سایر بخش های محیط، مجزا شده و اتاقکی ایزوله را فراهم می کند که مانع از پخش شدن آب و سایر مواد شست و شوی فردی به دیگر نقاط حمام می شود. این فضای کوچک حجم کمتری از کل فضای حمام را در بر می گیرد و از این رو، تمیز سازی لکه های ناشی از حمام کردن محدود به اتاقک داخلی کابین می شود. اما این فضا به علت مجاورت بالایی که با شوینده های مو و بدن و آب و کف دارد، زود کثیف می شود و در صورتی که به صورت مرتب، اصولی و در بازه های کوتاه مدت تمیز نشود، لکه ها به جرم تبدیل می شود و علاوه بر ماندگار تر شدن، ممکن است به سطح داخل کابین دوش نیز آسیب برسانند. لکه های کابین دوش در صورت تمیز نشدن نمای بسیار ناخوشایندی ایجاد می کنند و آلودگی زیادی را در خود نگه می دارند که برای سلامت افراد مناسب نمی باشد. اگر می خواهید حمامی مدرن و زیبا داشته باشید ، مقاله ی قبلی ما در رابطه با ویژگی های یک حمام مدرن را مطالعه کنید.
تمیز کردن کابین دوش
1- تمیز کردن شیار های داخلی کابین دوش حمام
این شیار ها معمولا رسوب زیادی را به خود می گیرند و چون به راحتی در دسترس نمی باشند، تمیز کردن آن ها کار راحتی نیستند. بهترین راهکار، شست و شوی مرتب این بخش ها است. می توانید روی این بخش ها سرکه اسپری کنید و بگذارید مدتی بماند، سپس برای تمیز کردن این درز ها و گوشه های حمام، یک مسواک بدون استفاده را برای این کار انتخاب کنید و با استفاده از آن این نواحی را برس بکشید. این کار باعث می شود که به مرور جرم ها و رسوب ها زدوده شوند و در دراز مدت درخشندگی فلزات و شیار های داخل کابین دوش را به شما بر می گرداند.
2- تمیز کردن شیرآلات کابین دوش
باید توجه داشته باشید که نباید از شوینده های بسیار قوی شیمیایی برای تمیز کردن رسوب آب و یا لکه های دیگر روی شیرآلات استفاده کنید. این کار می تواند به مرور و یا سریعا رنگ آن ها را از بین برده و خراب شان کند.
برای داشتن شیرآلات براق، تمیز کردن پس از هر بار حمام و یا تمیز کردن با استفاده از سرکه، راهکار های مناسبی هستند. اگر مجرا های خروجی سردوش تان توسط رسوبات بسته شده است، آن را باز کرده و در ظرف حاوی سرکه بگذارید به صورتی که سرکه بتواند به مجرا ها و سوراخ های سردوش نفوذ کند. بگذارید حداقل نصف روز سردوش در محلول سرکه بماند. سپس با مسواک تمیز سازی حمام، روی این مجرا ها را برس کشیده، سردوش را آبکشی و مجددا نصب کنید.
3- تمیزکردن لکه های روی شیشه کابین دوش
روش هایی برای کاهش میزان کثیفی این بخش مهم و بزرگ در کابین دوش حمام وجود دارد، برای مثال توصیه می شود از شوینده های صابونی برای حمام کردن در کابین استفاده نگردد، چرا که این شوینده ها لک بر جای می گذارند و ظاهری کدر و لکه مانند به سطح داخلی آن داده و لایه ای سفیدکی ایجاد می کنند.
همچنین روش های مختلفی برای تمیز کردن لکه های مختلف روی شیشه وجود دارد. لکه های روی شیشه می تواند لکه های ناشی از جای آب، چربی، لکه های مواد شوینده مو و بدن و رسوب آب باشد. شست و شوی روزانه و یا زود به زود دشواری تمیز کردن و برطرف نمودن این لکه ها را کم می کند و زمان و انرژی کمتری نیاز دارد.
برای تمیزسازی روزانه استفاده از دستمال های نانو و یا میکروفایبر گزینه های مناسبی می باشند و در صورتی که حداقل هفته ای یک بار شیشه کابین دوش تمیز شود، این دستمال ها گزینه مناسبی خواهند بود. برای استفاده از این دستمال ها نیاز به هیچ گونه ماده شوینده شیمیایی و غیر شیمیایی وجود ندارد. به علاوه دستمال های مذکور هم برای سلامت محیط زیست مفید می باشند و هم از نظر اقتصادی، گزینه هایی عالی و به صرفه هستند.
در صورت مواجهه با لکه های قدیمی آب، رسوب, لکه و جرم ناشی از صابون و شامپو، به کارگیری سرکه گزینه ای طبیعی و بدون ضرر است. می توانید سرکه را از طریق اسپری کردن بر روی سطح شیشه بپاشید و بسته به شدت لکه، چند ثانیه صبر کنید و سپس با یک دستمال تمیز، سطح آن را پاک کنید.
شوینده های مناسب برای تمیز کردن کابین دوش حمام
ماده غیر شیمیایی و خانگی دیگر، شیشه شوی خانگی است که از یک فنجان الکل طبیعی، یک فنجان پراکسید هیدروژن، و یک قاشق مایع ظرفشویی و یا یک قاشق پودر شوینده و آب تشکیل می شود. این موارد را با هم در یک بطری مخلوط کرده و بر روی سطح مورد نظر اسپری کنید و پس از پاک سازی، با دستمال نم دار و سپس دستمال خشک، تمیز کنید.
خشک کردن شیشه کابین دوش در زمان اتمام پروسه تمیز سازی از به جا ماندن لک آب جلوگیری می کند و نمای درخشان و شفافی به شیشه کابین حمام شما می دهد. ماده پیشنهادی دیگر، جوش شیرین و آب است که باید محلول غلیظ حاصله را با استفاده از اسفنج بر روی سطح شیشه کشیده و با این روش می توان شیشه را تمیز نموده و لکه گیری کرد. استفاده از شیشه روب در روند تمیز سازی و جمع آوری محلول های تمیز کننده باقی مانده بر روی سطح شیشه، کمک شایانی می کند. همچنین می تواند سرعت عمل پروسه تمیز کردن کابین دوش را بالا ببرد. از بین مواد صنعتی و شیمیایی هم شیشه شور ها گزینه رایج و در دسترسی هستند که می توان با آن ها، شیشه های کابین را تمیز کرد. در تمامی موارد تمیز سازی، استفاده از دستکش برای حفظ سلامت و آسیب ندیدن پوست دستتان را فراموش نکنید.
اگر قصد خرید کابین دوش شیشه ای ، جکوزی خانگی و زیردوشی را دارید پیشنهاد ما به شما خرید از برندی معتبر است که حس خوب خرید مطمئن و ارزان را برای شما تضمین می کند.
محصولات فرس کالا دارای 5 سال گارانتی بی قید و شرط و 15 سال خدمات پس از فروش منسجم می باشد.
برای ارتباط با واحد فنی و فروش و دریافت مشاوره ی رایگان، با متخصصان و مشاوران فروشگاه اینترنتی فرس کالا در تماس باشید.
1 دیدگاه در “3 مرحله تا تمیز شدن کابین دوش!”
Money online game https://fruitparty-slotgame.com/ where you can win money, buy your loved one a new phone or car, close the mortgage on the house and in just one month, hurry up register and win.