چگونه سینک گرانیتی توکار را نصب کنیم؟!

سینک توکار ظرفشویی گرانیتی

سینک ظرفشویی بخشی جدا نشدنی از کابینت آشپزخانه است و نصب سینک هم برای علاقه مندان به کابینت کاری گاهی با دشواری هایی همراه بوده است. سوالات زیادی در مورد نحوه نصب سینک پرسیده شده بود که گروه صنعتی فرس آموزشی قدم به قدم نصب سینک بر روی صفحه کابینت ۶۰ سانتی متری تهیه کرده است.

قبل از نصب سینک به آن توجه کنید

صفحه های کابینتی که در حال حاضر در بازار موجود است در اندازه های ۶۱ ، ۶۳ ، ۶۵ و ۷۰ سانتی متر به فروش میرسد. اگر طبق استاندارد های روز قرار است کابینت خود را طراحی کنید، باید حداقل اندازه مورد نظر را بر اساس عرض صفحه ی کابینت شصت سانتی متری در نظر بگیرید تا برای نصب سینک، نصب گاز، نصب هود و … با مشکل مواجه نشوید.

سیمک گرانیتی

مشخصات صفحه کابینت جهت نصب سینک توکار

صفحه های کابینت MDF به صورت دو لبه گرد و یک لبه گرد به فروش میرسد که تفاوت قیمت آن ها بین ۱۰ تا ۲۰ هزار تومان هست. برای قسمت میز اوپن باید از صفحه های دو لب گرد استفاده کنید اما برای باکس های چسبیده به دیوار ، میتوان از صفحه های یک لب گرد استفاده کرد. نکته ای که باید توجه داشت این است که محیط آشپزخانه معمولا با رطوبت درگیر است و همین رطوبت صفحه های کابینت را با مشکل مواجه خواهد کرد. از این رو بهتر است در کابینت های چسبیده به دیوار هم از صفحه های دو لب گرد استفاده کنید تا از قسمت صاف برش خورده صفحه، رطوبت جذب نشود.

آب بندی سینک ظرفشویی توکار موقع نصب

بیشتر نصاب ها برای جلوگیری از نفوذ رطوبت به MDF ، از چسب آکواریوم بیرنگ استفاده میکنند.با توجه به خطاهای ممکن در زمان چسب کاری امکان دارد قسمت هایی خالی از چسب بماند. پس پیشنهاد ما این است که در کناره های دیوار هم از صفحه های دو لب گرد استفاده کنید. نگران نباشید، فضای خالی مانده به واسطه لبه های قوس داری که به دیوار چسبیده است را میتوانید با قرنیز های کابینتی، پوشش دهید.

اندازه گرفتن دقیق کابینت

خب با توجه به توضیحات داده شده بهتر است به سراغ نصب سینک برویم. برای شروع هر کاری در نجاری و ام دی اف کاری باید متر خود را در دست بگیرید و اندازه های مورد نظر را پیدا کنید. در اینجا ابتدا باید بدانیم اندازه دقیق سینک چقدر است. اندازه های معمول سینک های ظرفشویی ۶۰ ، ۹۰ و ۱۲۰ سانتی متر است و معمولا کابینت کارها باکس سینک را به اندازه بزرگترین سینک طراحی میکنند تا دستشان در اجرای کار باز باشد. سینک ها معمولا به شکل های مستطیل یا منحنی طراحی میشوند که در داخل جعبه ی آن شابلون استاندارد کارخانه ای برای نصب قرار دارد.

الگوی برش سینک توکار جهت نصب آن

اما متاسفانه گاهی پیش می آید که در جعبه ی سینک، شابلون وجود ندارد و قطعا با مشکل مواجه خواهید شد. در سینک های قرینه اگر شابلون وجود نداشت ایرادی ندارد. میتوانید بدون نیاز به شابلون سینک را روی صفحه قرار دهید و نقاط مورد نظر را برش دهید. اما اگر به عنوان مثال سینک پروانه ای داشتید و دو طرف قرینه نبود، طبق معمول باید دست به ابتکار بزنید و راه حلی بیاندیشید.

ما برای این کار از کارتن تلویزیون استفاده کردیم . کارتن را به اندازه سینک برش دهید و سینک را به صورت برعکس بر روی کارت قرار دهید. سپس با استفاده از مداد یا خودکار، دور تا دور سینک را خط کشی کنید. پس از آن با متر فاصله ی بست تا لبه سینک را مشخص کنید و بر اساس آن یک خط در راستای خط اولی در قسمت داخل بکشید.

در مرحله ی بعد با استفاده از کاتر خط دومی را برش دهید. نکته ی مهم این است که پس از برش و برای خط کشی محل برش روی صفحه، باید شابلون را برعکس کنید چون شما برای خط کشی، سینک را برعکس روی کارتن قرار داده بودید.

برای قرار دادن شابلون روی صفحه کابینت و خط کشی آن باید نکاتی را در نظر بگیرید:

ابتدا باید لبه های سینک را محاسبه کنید که پس از نصب سینک ، چند سانتی متر از قسمت برش خورده بیرون میزند.

نکته ی دیگر، مربوط به قسمت های داخلی باکس است. باید توجه داشته باشید که در صورتی که شروع به برش کردید، اندازه های نادرست موجب برخورد تیغه ی اره چکشی به باکس و قید های داخلی نشود و مشکلات بعدی بروز نکند. همچنین در قسمت بالا هم باید اندازه ها به گونه ای باشد که لبه ی سینک با قرنیز پشت کابینت برخورد نداشته باشد و در زمان نصب قرنیز سینک مزاحم کار شما نباشد.

سینک توکار گرانیتی

الگوی برش سینک های توکار برای نصب

اما متاسفانه گاهی پیش می آید که در جعبه ی سینک گرانیتی ، شابلون وجود ندارد و قطعا با مشکل مواجه خواهید شد. در سینک های قرینه اگر شابلون وجود نداشت ایرادی ندارد. میتوانید بدون نیاز به شابلون سینک را روی صفحه قرار دهید و نقاط مورد نظر را برش دهید. اما اگر به عنوان مثال سینک پروانه ای داشتید و دو طرف قرینه نبود، طبق معمول باید دست به ابتکار بزنید و راه حلی بی اندیشید.

ما برای این کار از کارتون تلویزیون استفاده کردیم. کارتن را به اندازه سینک برش دهید و سینک را به صورت برعکس بر روی کارت قرار دهید. سپس با استفاده از مداد یا خودکار، دور تا دور سینک را خط کشی کنید. پس از آن با متر فاصله ی بست تا لبه سینک را مشخص کنید و بر اساس آن یک خط در راستای خط اولی در قسمت داخل بکشید.

سوراخ کاری

در قسمت جلوی باکس های کابینت معمولا وادار (قید) وجود دارد که معمولا در هنگام برش محل سینک، بریده میشود. ترفند برای مشکل این است که وادار سینک را باید به صورت عمودی نصب کنید تا فضای بیشتری برای برش داشته باشید. با این حال در هنگام قرار دادن شابلون و اندازه گیری های مربوط آن مراقب این قسمت ها باشید.

بعد از تمام این محاسبات شابلون را روی صفحه قرار دهید و دورتادور آن را با مداد خط بکشید.

سپس با استفاده از دریل و مته ۱۰ یا ۱۴ چوب ، ۴ طرف مکان خط کشی شده را به دقت و به صورت کاملا عمود سوراخ کنید. اگر ۴ قسمت را سوراخ کنید به نفع شماست چون معمولا هنگام برش صفحه با اره چکشی، در صورتی که هنوز خبره نشده باشید، تیغه به سمت چپ یا راست منحرف میشود و اختلاف زیادی در قست بالا و پایین صفحه ایجاد میشود. همچنین پیشنهاد میکنیم از تیغه ی تیز و سایز بلند برای برش استفاده کنید و دستتان را به آرامی حرکت دهید.

در هنگام برش کاری مواظب باشید که قسمت برش داده شده بر روی پای شما انداخته نشود.

سینک روکار گرانیتی

 

تنظیمات مربوط به بست سینک ظرفشویی و چک کردن نهایی

در مرحله ی بعد باید تنظیمات مربوط به بست سینک را انجام دهید. معمولا این بست ها به گونه ای هستند که با صفحه های مختلف کابینت تناسب ندارند. تقریبا همیشه یک ایرادی وجود خواهد داشت.

در این سینک ، بست کوچکتر از صفحه بود و باید ابتکاری به خرج میدادیم. برای همین سینک را در محل خودش قرار دادیم و محل بست ها را با مداد علامتگذاری کردیم سپس با استفاده از مته گازور یک لایه از سه لایه قسمت زیرین صفحه را برداشتیم. باید دقت داشته باشید که در اثر فشار مته گازور به دریل، صدمه نبینید .

در مرحله ی بعد قسمت های برش داده شده صفحه را با جارو برقی تمیز کنید و هرگونه خاک و براده را پاک کنید.

پس از آن با استفاده از چسب آکواریوم تمامی قسمت های برش داده شده را پوشش دهید تا رطوبت جذب نکند .

حالا نوبت به نصب بست ها به سینک می رسد. بست ها را به سینک متصل کنید و مطمئن شوید که به خوبی در جای خود محکم شده است. در گام بعدی نوار آب بند را با دقت در جای خود قرار دهید و به سینک بچسبانید.

برای اینکه کیفیت کار را بالاتر ببرید ، بهتر است با استفاده از چسب آکواریوم یک بار دیگر لبه های سینک را پوشش دهید تا آب قابلیت نفوذ به زیر سینک را از دست بدهد.

سینک را در جای خود قرار دهید و از بالا تنظیمات دقیق مربوط به جایگذاری را انجام دهید. پس از آن از قسمت زیر ، بست ها را محکم کنید تا به داخل ام دی اف وارد شود.

چنانچه قصد خرید سینک گرانیتی و دیگر تجهیزات آشپزخانه از برندی معتبر را دارید پیشنهاد ما به شما خرید از فروشگاه اینترنتی فرس است تا از 2 سال گارانتی محصول و 12 سال خدمات پس از فروش منسجم، بهره مند شوید.

جهت استعلام قیمت جکوزی با مشاوران ما در آریا فرس تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید